Poezia este dedicata pentru fosta mea iubita cu dedicatia de alta data asculta-ti inima cand ai an fata ta dragostea adevarata ------------------------------------- Team asteptat sa vi pana nu am mai putut mai lasat mereu sa astept cand stiai ca iniam ma durut e greu sa ma gandesc la mine stiu cum e viatza fara tine voi suferi multe nopti si zile fara dagoste fara iubire de acum tu esti o amintire si o poza ce am an inima de la tine nu cred ca am sa te pot uita la mine an gand te voi purta tu care mai iubit mai mult ca viatza ta dar nu ai ales dragostea mea acuma privesti viatza fara dragostea mea si te gandesti la iubrea mea asi vrea sa fug sa ma ascund de aceasta lume sa nu mai vada nimeni cat plang dupa tine ma antreb cum poti sa ignori iubirea mea ramai cu problemele tale chiar daca ami rupi inima o s avina vremea cand o s aplangi tu cum vrei s amai stau langa tine acum cand poate gasesti altul mai bun mai bine plec acuma si ami vad de viataz mea cat ami era de tine dor ami vinea sa mor ai avut dreptate eu nu stiu dar ec stiu este ca cand ai fericirea an mana nu o lasa ca sa pierde dar sper ca cand ma vezi cu alt an poza nu voi plange vin ca nu mai ascultat cand inima ami plange de asi avea cerul cu stele fara tine nu am putere dar iubirea mea nu ai anteles sau nu ai vrut dea p emine si p edragostea care tea facut fericita ai pierdut nu regreta decat ca nu ai ascultat inima ta nu team anselat niciodata erai viatza mea miai spus ca eu iubesc doar imaginea ta ami pare rau dar nu mai lasat sa te iubesc pe tine ai fugit mereu de mine miai promis mult bebe ca plecam ca sunt fericirea ta multe miai promis curant acuma sunt o amintire ce sa rispit an vant si dea nu plangea voi regreta mai tarziu an viatza ca ai avut si ai pierdut dragostea adevarata care tiai dorit o voatza antrega sper ca ati gasesti linistia dar si tu sti ca doar eu iubire am fost linistea ta fostul tau iubit care a iubit odata cu adevarat dar ca si altele nu ai dat nimic pe el si lai suparat.