(Visul ce al aveam )Gigolostyle2009) Asi da timpul anapoi din ziua cand neam cunoscut catae sperante aveam noi an seara primului vazut mie dor de tine mie dor de clipele cu noi dar nu mai vrut neai despartit pe amandoi tu nu ai avut inima suparat am devenit iar an lume ca nu mai am langa mine ce inima ami cere Ma simt trist fara nici o speranta de cand nu mai sunt cu tine cu tine sa dus si chefu de viatza e lunga noaptea plina de durere simt multa tristeze parca ma omoara o viatza miam dorit cu tine niciodata sa nu moara ziua e pustie fara nici un sens ami lipsesti anca ce mult te iubesc nu va trece cea ce simt pentru tine o viatza antreaga pan nu anchid ochi nu se stange dragostea mea adevarata ma trezesc din nou aud tot acelasi ecou te strga dar nu ma auzi lacrimile ce am pe fatza sa le stangi sa te uiti la mine an ochi sa ami spui daca nu team iubit de ce acuma ma simt gol mia trecut si fericirea tu mai facut sa zambesc miai dat anapoi bucuria viatza mea e blestemata de atata suferinta ce mult miam dorit sa vin la tine sa te strang an brate si sa ami dai o guritza si pe bebe pe luminitza cea scumpa ami doream sa avem anpreuna sa copline relatia noastra era ca an povesti o dragoste adevarata miam dorit sa fiu cu tine odata pentru todeauna sa fugim an lume inima mea de tine numai apartine pe alta nu pot sa o iubesc tu esti tot ce de la viatza ami doresc tiam daruit inima din mine an schimb am primit fericire si bucurie mai facut sa zambesc cand inima ami plangea am stiut din primu minut ca tu esti viatza mea team iubit mereu si te iubesc anca asea de tare esti visul anplinit si dragostea cea mare ce an mine niciodata nu va moare tu si eu simtim amandoi iubire adevarata inima mea bate anpreuna o viatza antreaga pacat ca ai pus un punct gresit care pe noi nea despartit .