ai spus vorbe care a rupt totul din mine fin ca am vazut acuma ca nu ai crezut niciodata an mine ai reusit ce a vrut alti sa faca pe mine de tine sa ma desparta ai spus ca a fost totul o vraseala dar de ce ai acuma la inima o rana fin ca ati aminteste de mine cat de mult team iubit pe tine ma doare mult fin ca am crezut an tine si team iubit erai visul meu ce ne anplinit dar teai andepartat zi de zi mai mult de mine teai certat mereu cu mine am visat prea mult am crezut an iubire si dragoste adevarata an schimb am primit iar o suta de cuie pentru iubirea mea curata dar ce nu ma omoara ma face mai tare chiar daca nu mai pot iubi vreodata ca nu mai daruiesc nimanui dragostea mea adevarata asea a fost mereu am dat mult si pe urma ma rasplatit cu cearta si cu nepasare ma jignit cum sa mai ai ancredere an cineva mai bine stai singur toata viatza ca cand iubesti si pui inma si iubesti cu tot ce ai inima ta spune ca a fost totul vraseala ce simteam pentru ea da ai dreptate dea nu am putut dormi nopti antregi si an fiecare zi am plans cu lacrimi cu stropi fierbinte din inima mea ca numai puteam de dor si simteam lipsa ta dar acuma am vazut ce anseamna dragostea cea mare am suferit mult an lipsa ta si dupa toate ami dai uitare bravo tie multumesc pentru tot team iubit cu mare foc dar mam ars am vazut acum plec sa uit de toate plangand pe drum .